28
Joi, Mar

sursă foto: romaniatv.net

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

„În fapt, la data de 19 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliu.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse păstrarea unei distanțe de minimum 100 de metri față de persoana vătămată și părăsirea temporară a locuinței.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: