28
Joi, Mar

Eveniment

BERBEC   O zi obişnuită şi dacă nu ar fi vremea cenuşie, te-ai simţi chiar bine.

Eşti receptiv la micile dovezi de tandreţe, iubire, pe care ţi le oferă cei dragi. Nu da, sau nu lua, bani cu împrumut! Berbecul cel incăpăţânat este astăzi plin de energie. Cu Marte, încă în zodie, care pompează energie şi te face nerăbdător, ai toate şansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Asta inseamna la Berbeci că nu prea suportă să fie contrați sau contraziși. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte, greşeşte! 

TAUR   Zi de cumpărături, decretează stelele! Orice obiect cumpărat astăzi, fie ca este vorba de un autoturism, sau de o pereche de ciorapi, te va bucura mult, mai ales sub raportul calitate-preţ. Este o perioadă favorabilă celor care caută să se afirme sau doresc o situaţie profesională mai bună. Această zi te face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Poţi să primesti un cadou neaşteptat sau o întâlnire neanunţată cu o personă dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. 

GEMENI   Îţi place să fii lăudat şi să te afli în centrul atenţiei. Astăzi ai un prilej să atragi interesul şi preţuirea celor din jur. Mici scene de menaj, în familie sau în duo, dar mai mult comice! Ziua de astăzi îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviti discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău apropiat.  Nu da din mână vrabia pentru cioara de pe gard. Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să încetezi să căutaţi un scop filosofic. Oricum, ori nu există, ori nu serveşte la nimic!

RAC Astăzi fă-ţi o imagine publică, pune-ţi o mască, care să corespundă preferinţelor celor din jurul tău. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur, să menţii armonia! Spiritul armonios, uneori de întreprinzător care te caracterizează te face să iei o decizie care va fi mult discutată în familie şi de prieteni. Pentru un procent din Raci o realizare notabilă în a doua jumătate a zilei. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te şi distrezi să te relaxezi. Atenţie la regimul alimentar şi la viroze. Se profilează, sunt veşti despre, o realizare care te poate bucura în mod deosebit.

LEU Îţi multiplici eforturile ca să găseşti o soluţie, să ai mai multă libertate și mai mulţi bani. Ai de făcut o alegere. Ar trebui să fie înţeleaptă. Oricum şi orice ai face, dacă ai noroc, viaţa nu te refuză! Sănătatea nu iti este afectată, dar este bine să fii prudent la ceea ce mananci în oraş. Mici plictiseli alungate cu o carte, da, cu o carte!  Evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt.    Se poate să primiţi scurte vesti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: