20
Sâm, Apr

sursă foto: digi24fm.ro

Eveniment

Șeful Jandarmeriei a ajuns astăzi în fața procurorilor DNA.

UPDATE 10:50

În urmă cu scurt timp, șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu a ieșit de la Direcția Națională Anticorupție, acolo unde a discutat cu procurorii.

La ieșire, acesta a declarat că nu se pune problema să își dea demisia. La întrebările jurnaliștilor cu privire la faptul că și-a pontat singur 900 de ore suplimentare, Enescu nu a vrut să facă nici un comentariu.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ 9:55

Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, colonelul Bogdan Enescu a fost citat în calitate de suspect. Anchetatorii îl acuză că ar fi încasat ilegal bani pentru ore suplimentare. 

În cazul șefului Jandarmeriei, Bogdan Enescu, prejudiciul ajunge la peste 40.000 de lei. Bogdan Enescu a declarat că este nevinovat și că le va dovedi anchetatorilor, cu probe, acest lucru.

Enescu și-ar fi aprobat singur efectuarea și plata a 900 de ore suplimentare, fără acordul șefului ierarhic superior, chestorul Bogdan Despescu.

Un alt fost șef ai Jandarmeriei, colonelul Ionuț Cătălin Sindile, este așteptat la DNA, să dea explicații în legătură cu acuzații similare, potrivit realitatea.net.

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: