25
Joi, Apr

Eveniment

BERBEC  Schimbări importante, în registrul pozitiv, care nu trebuie să te prindă nepregătit.

Nu-ţi mai face griji, nu mai fii tensionat! Ai o zi favorabilă, cu oportunităţi, în care poţi progresa. Trebuie să ai răbdare şi să aştepţi, altfel strici totul! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuratii slabe si cam confuze, vointa si determinarea care te-au caracterizat in ultimul timp incep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre. Uneori lucrurile se rezolvă de la sine. Analizează cu atenţie, sau cere un sfat, ca să nu regreţi mai târziu. 

TAUR  Sunt zile peste care ar trebui să sări. Te zbaţi să înţelegi ce se întâmplă cu tine şi ai frustrări, ba chiar dureri de cap. Ziua îţi aduce unele răspunsuri şi o mulţime de întrebări noi! Astazi aspectele benefice sunt în cumpană cu influenţe mai putin favorabile, asa ca ai o zi echilibrată, e adevărat, veseloasă, pentru un procent dintre Tauri, însă, chiar monotonă, fara evenimente notabile pentru alte procente! Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai, fie că nu, acum iţi ramâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie pus la capitolul experienţă!

GEMENI   Vremea vorbelor a trecut, este timpul acţiunii! Nu te uita înapoi, nu regreta, drumul merge înainte! Trebuie să ai curaj şi tenacitate. Curajul nu-ţi lipseşte, dar să faci acelaşi lucru… este plictisitor. Consumi, deci exişti! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. Rezolvi cu mult calm discuţiile cu partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva mai multe decât o atitudine încruntată, agresiva şi neplăcută!

RAC   Faci progrese pe calea intereselor tale, în sensul că astăzi poţi primi unele veşti, sau te poţi întâlni cu persoane care îţi propun noi proiecte. Interesante, dar ia mai multe informaţii! Ai unele veşti care te neliniştesc şi te ingrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu situatia! Te afli sub protectia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si îndrăznete, mai ales daca lucrezi in domeniul creaţiei. Stelele te avertizeaza asupra unei greşeli pe care poţi să o faci astazi, dar nu este obligatoriu, stelele doar indică!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: