29
Vin, Mar

sursă foto: cancan.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

„În fapt, la data de 07 octombrie 2020, în jurul orei 17.57, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 34 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 34 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: