25
Joi, Apr

Eveniment

BERBEC  Astăzi trebuie să te ocupi mai mult de cei din jurul tău, de familie, de cei dragi, de cei mici, în special, pentru ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat.

Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Vine soarele şi pe strada ta, dacă eşti cumpătat și faci provizii de rabdare. Cei din jur te acceptă, profită ca să-ti promovezi cu tact interesele. Un aspect particular al conjuncturii iti indica să ai grija de propriile buzunare mai ales cind eşti în transportul în comun, sau într-un magazin aglomerat. Dar, dacă respecți distanța socială sanitară.

TAUR   Dimineaţa nu te trebuie să schimbi nimic din rutina vieţii tale. Evenimente păguboase şi/sau oameni mediocri, te atrag în discuţii fără sens şi finalitate. Atenţie, evită să pierzi timpul! Daca ai căţel, ieşi cu el la o plimbare lunga. Cu semenii tai se pare că nu te poţi înţelege, e mai bine să eviti azi orice discuţie serioasă cu umanii. Limitează-te la zâmbete şi interjecţii. Dacă poţi, astăzi lasa grijile pentru alţii, nimic nu este mai important pentru sănătate decat o conştiinţă liniştita, o judecata clară şi echilibrul interior.

GEMENI Îţi concentrezi atenţia pe obiective care pot să-ţi aducă profituri, sau satisfacţii imediate. Chiar dacă nu eşti atent la prezent, ai o bună capacitate de a vedea lucrurile în perspectivă!

Azi ai o ocazie de parvenire socială, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu să o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese. Fereste-te astăzi de obiectele viu colorate, de oamenii îmbrăcaţi în culori aprinse! 

RAC  Cu Luna, patroana ta, în aspecte bune, poţi să ai o atitudine inspirată. Dar şi mai rebelă. De fapt, ţinteşti către obţinerea de mai multă libertate, la serviciu, acasă, sau într-o relaţie. In dragoste este ca in politica: este relativ usor sa pui mana pe putere, dar este foarte greu sa-ti respecti promisiunile facute in prima zi! Astăzi un buchet de flori poate ţine loc de respectarea unei promisiuni. În general domeniile care te intereseaza cel mai mult, adica dragostea, sanatatea şi banii sunt astazi bine, merci. Evită cheltuielile inutile.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: