19
Vin, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut 1-4 cu Bani Yas, echipa pregătită de brașoveanul Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite. 

Daniel Isăilă a schimbat echipa în această vară. După două sezoane în Arabia Saudită, la Al Hazm, fostul selecționer al naționalei U21 a trecut în Emirate, la Bani Yas, formație care se afla pe locul 9 în momentul întreruperii campionatului precedent. Debutul este unul perfect. A câștigat 2-0 cu Hatta în Cupă, iar astăzi a administrat o înfrângere dureroasă echipei lui Reghecampf și Basarab Panduru, secund la Al Wasl din acest sezon.

Toate golurile oaspeților au venit în prima parte. Brazilianul Joao Pedro a deschis scorul în minutul 27. Argentinianul Nicolas Gimenez a dublat avantajul 11 minute mai târziu, cu o reușită încântătoare. A luat mingea de la propriul portar, a făcut o cursă de 60 de metri și a șutat necruțător, de la mare distanță. 

Localnicul Suhail Al Noobi a stabilit un scor neverosimil la pauză. Reușita gazdelor a fost semnată de Fabio Lima, în minutul 73. Tanzianul John George a stabilit rezultatul final, 4-1, în ultimul minut., potrivit gsp.ro.

Video găsiți AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: