23
Mar, Apr

Eveniment

BERBEC

Se pare că nu oboseşti niciodată, cel puţin aşa laşi să se vadă!

Astăzi nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gândirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. Nu poţi să-ţi schimbi viaţa instantaneu, nu ai o baghetă magică ca Harry Potter. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Ai dreptate şi tu, vorba lui Nastratin Hogea. Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Astăzi dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes!

TAUR

Te simţi uşor, cu toate că ai un prag de trecut. Poate un examen, o probă. Sau la bal, sau la spital! Un anumit fatalism bine temperat, poate din doinele româneşti, îţi oferă sprijin şi îţi dă curaj. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a lui Mercur provoacă dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie în imbecilitatea distopiei sanitare. Adevărul este dincolo de tine, vorba serialului Dosarele X!

GEMENI

Astăzi ai o surpriză plăcută, îţi dai seama că ai mai multe şanse decât credeai. Parcă ţi se ridică o ceaţă de pe ochi şi vezi lucrurile clare, cum se poate rezolva cutare, sau cutare problemă. Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai.  Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Te bucuri de o bună intuiţie care te ajută, atăzi, la rezolvarea problemelor cotidiene. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi poţi reuşi!

RAC

O zi mai fluidă. O discuţie pe teme profesionale cu seniori experimentaţi te lămureşte în unele privinţe. Culmea este că te lămureşti în problemele tale sentimentale, nu profesionale! Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Dă vina pe distopia sanitară!  Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Concepţia nativilor din Rac, zodie de apă, despre bunuri şi bani, suferă astăzi o modificare minoră. Urmare unor informaţii din presă. 

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: