29
Vin, Mar

Eveniment

Majorarea valorii tichetelor de masă, cu un ban, ultima umilință a guvernului PNL la adresa românilor.

Bătaie de joc la adresa românilor.  Guvernul a aprobat majorarea valorii tichetelor de masă, cu un ban, de la 20 de lei, la...20 de lei și un ban. Candidatul PSD Brașov la Camera Deputaților, Lucian Pătrașcu, critică modul în care actualul Executiv înțelege să îi trateze pe români în plină pandemie.

”Un ban, aceasta este ”dărnicia” Guvernului la adresa românilor! PNL a aprobat în bătaie de joc, majorarea valorii tichetelor de masă, cu un ban. Este încă o dovadă a sfidării și a cinismului care caracterizează guvernul Dreptei Unite. Românii nu numai că și-au pierdut locurile de muncă, practic siguranța traiului zilnic, dar sunt și umiliți de propriul guvern. Oamenii au nevoie de stabilitate, au nevoie de sprijin, au nevoie să simtă că sunt parteneri ai Guvernului, nu bătaia lor de joc.

Programul PSD ,,Muncă și Demnitate Socială” vine cu soluții concrete, pertinente, după ce Guvernul lui Iohannis a eșuat în gestionarea crizei economice” a declarat Lucian Pătrașcu, candidat la Camera Deputaților din partea PSD Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: