28
Joi, Mar

sursa foto: I.P.J. Brașov

Eveniment

UPDATE

Ionuț Hanganu, polițistul de 34 de ani, din Brașov, infectat cu COVID-19, a fost înmormântat astăzi.

 

,,Astăzi, 08 noiembrie 2020, cel care a fost soț, tată, camarad, subcomisar de poliție Ionuț Hanganu, care la doar 34 de ani a pierdut lupta cu viața, a fost condus pe ultimul drum de către familie, colegi și prieteni.

Cu lacrimi în ochi și cu sufletele îndurerate, Ionuț Hanganu a fost însoțit de către echipajele de poliție, care, având în funcțiune semnalele luminoase, i-au luminat drumul către cer.

În semn de respect și recunoștință, polițiștii din întreaga țară, prin oprirea autospecialelor și efectuarea salutului militar, au păstrat un moment de reculegere!

De acolo de sus, Ionuț își va proteja familia și va fi, în continuare, alături de noi prin amintirea-i care va dăinui pentru totdeauna în sufletele noastre.

Drum lin, camarade!”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițistul brașovean Ionuț Hanganu, de 34 de ani, fost șef al Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Transporturi Brașov, a murit joi după ce s-a infectat cu coronavirus, deși nu suferea de nicio altă boală.

Reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj extrem de trist în memoria colegului lor.

Ne mor polițiștii, ne mor...! Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul I.P.J. Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate.

În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră”, au scris reprezentanții sindicatului pe Facebook.

Ionuț Hanganu va fi înmormântat duminică, 8 noiembrie.

Colegii polițistului care se vor afla în teren sunt rugați ca la ora 12:00 să păstreze un moment de reculegere.

Dumnezeu să îl odihnească!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: