28
Joi, Mar

Eveniment

Meteorologii au actualizat, vineri, prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de ninsori moderate cantitativ, care vizează 11 judeţe.

Avertizarea intră în vigoare, vineri, la ora 20.00, şi e valabilă până sâmbătă la prânz. De asemenea, meteorologii anunţă că vremea devine rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.

Meteorologii anunţă că, de vineri seară până sâmbătă la prânz, în cea mai mare parte a Carpaţilor Occidentali şi Meridionali va ninge, informează News.ro.

”Stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) şi în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul şi sud-vestul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă”, au transmis meteorologii.
Codul galben este valabil pentru 11 judeţe – Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Sălaj şi Vâlcea.

Până sâmbătă după-amiază este în continuare în vigoare informarea de precipitaţii şi vânt.

”La finalul săptămânii, vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile”, au mai transmis meteorologii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: