23
Mar, Apr

sursă foto: PSD BRASOV

Eveniment

Este adevărat că trăim vremuri dificile, dar astăzi trebuie să ne bucurăm de această zi specială, plină de emoție pentru români.

Cu toții rostim cu mândrie „La mulți ani, România!”, datorită celor care, după secole de chin și dezbinare, au înfăptuit Marea Unire. Îi sărbătorim astăzi așadar și pe eroii neamului nostru, dar și tradițiile și spiritul românesc.

Este o zi istorică, o zi care reuneşteaspiraţiile de secole ale românilor. Trebuie să prețuim moștenirea lăsată de strămoșii noștri. Militez pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural: cetăți antice (dacice/romane), medievale (românești/săsești), castele, conace, case memoriale, monumente și clădiri istorice.

Este nevoie de investiții pentru un acces mai facil la unele zone cu patrimoniu natural și cultural: căi de acces, conexiune la utilități edilitare (apă, canalizare, combustibil de tranziție, curent electric), locuri de parcare și alte investiții necesare în creșterea gradului de accesibilitate pentru valorificarea patrimoniului. Haideți să promovăm frumosul din România!

A-ți iubi țara și neamul, înseamnă să îți iubești și pământul și roadele lui.

Trebuie să facem totul, pentru ca produsele din pământ românesc să nu dispară. Să nu uităm de pandemia COVID-19 a scos în evidență nu doar vulnerabilitățile legate de sistemul sanitar, ci și pe cele care țin de securitatea alimentară. Producătorii locali trebuie susținuți. Producția autohtonă oferă stabilitate și continuitate pentru agricultorii români și industria alimentară, astfel încât românii vor avea acces constant la alimente sănătoase, pe piața locală.

Consumând produse românești, fiecare dintre noi contribuie la stabilitatea a sute de mii de locuri de muncă în agricultura și industria alimentară. Să cumpărăm cât mai mult produse fabricate în România! Un produs românesc achiziționat înseamnă siguranța veniturilor pentru alți cetățeni ai țării noastre.

În această zi specială pentru România  nu trebuie uitați militarii români din ţară şi din teatrele de operaţii, precum şi cei aflaţi în rezervă sau în retragere şi, în mod special, veteranii de război.

Poate mai mult ca niciodată avem nevoie de unitate şi de solidaritate. Fac încă o dată un apel la consens politic pentru interesele cetățenilor județului Brașov. Haideți să ajutăm cu toții ca România să se facă bine! La Mulți ani, dragi români! La Mulți Ani, țara noastră dragă!

 

 

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov

CMF: 11200020

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: