26
Vin, Apr

Eveniment

Candidatul PSD Brașov pentru Senatul României, avocata Ioana Henegar trage un semnal de alarmă cu privire la situația în care a ajuns țara noastră și face un apel la conștientizarea semnificației votului de duminică.

Incompetența actualei guvernări adâncește dezastrul în toate domeniile. Spitalele și medicii cedează, iar oamenii se îmbolnăvesc cu miile, în fiecare zi, din cauză că guvernul Orban nu a fost capabil să gestioneze și pregătească sistemul de sănătate pentru a face față pandemiei.

Economia este la pământ: zeci de mii de firme sunt în pragul falimentului, sute de mii de oameni sunt în pericol să rămână fără locuri de muncă, iar producătorii români nu beneficiază de măsuri concrete de susținere, din contră sunt lăsați fără posibilitatea valorificării produselor obținute cu greu, prin închiderea piețelor.

Educația copiilor este grav compromisă. 1 milion de copii nu pot face școală online pentru că nu au internet și tablete. Lipsa de soluții a guvernului liberal ne arată tuturor că cel mai periculos virus cu care se confruntă astăzi România se numește incompetența, iar cel mai eficient vaccin este votul!

Îi îndemn pe toți cetățenii României să vină la vot! A devenit mai periculos să stăm în case decât să ieșim la vot. Riscul ca România să fie condusă în următorii 4 ani de același guvern neperformant, care a adâncit criza în care se află țara noastră este în prezent mai mare decât riscul reprezentat de virus.

Haideți ca pe 6 decembrie să votăm împreună pentru dreptul copiilor noștri la educație, pentru dreptul nostru la servicii medicale de calitate, pentru siguranța unui loc de muncă și pentru dreptul părinților și bunicilor noștri la o pensie decentă! Partidul Social Democrat este partidul care a pregătit un plan de guvernare pentru siguranța noastră, a tuturor românilor ! Pe 6 decembrie, votezi ca să te salvezi!” spune Ioana Henegar, candidat la Senat.

 

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov

CMF: 11200020

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: