28
Joi, Mar

sursă foto: gddhd.ro

Eveniment

Atmosfera se va menține rece în special dimineața și noaptea până la mijlocul săptămânii, apoi vremea se va încălzi semnificativ. Astfel, la finalul săptămânii, în toată țara temperaturile vor urca până la maxime de 15 grade, iar la munte ninsorile vor fi înlocuite de ploi.

Vremea va fi rece în majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor fi cuprinse între minus 2 și 7 grade. În sudul, estul și centrul țării vor fi nori joși, ceață, chiciură, fulguieli sau burniță, iar în Dobrogea vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va sufla cu 60 km/h în sudul Banatului și pe litoral.

În București, vremea va fi rece pentru această dată, iar maxima nu va trece de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab.

Vin ploile, inclusiv la munte

În zilele următoare însă, vremea se va încălzi deosebit de mult în vest, nord și centru, unde vor fi până la 15 grade Celsius în prima zi de weekend.

Astfel, potrivit prognozei meteorologilor privind perioada până în 13 septembrie, temperaturile maxime vor crește semnificativ în toate regiunile țării și vor ajunge la 15 grade Celsius.

În regiunile sudice și estice ceața va persista, va burnița sau va ploua slab. Vântul va sufla cu 65km/h în Banat și în masivele sudice.

Vineri dimineața și noaptea va ploua slab, iar la munte vor fi precipitații mixte.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie, prognoză care se va menține și pentru zilele următoare, infornează digi24.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: