04
Joi, Mar

sursă foto: realitatea.md

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”.

"În fapt, la data de 21 ianuarie 2021, în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în vârstă de 39 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din localitatea Prejmer, județul Braşov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.