28
Joi, Mar

sursă foto: brasovmetropolitan.ro

Eveniment

Consiliul Județean Brașov aduce la cunoștința potențialilor beneficiari interesați de accesarea de fonduri nerambursabile prin „Programul Județean de finanțare nerambursabilă din bugetul propriu al Județului Brașov a proiectelor sportive pe anul 2021” – Sportul de performanță și Sportul pentru toți, organizarea unei consultări publice online, în data de 27 ianuarie 2021, coordonată de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan.

Consultarea se va desfășura în sistem de videoconferință pe platforma Zoom.

Proiectele Ghidurilor de finanțare pot fi accesate pe pagina web a Consiliului Județean Brașov: www.judbrasov.ro / Proiecte Sport / Descărcare - Ghid Sportul pentru Toţi 2021– Consultare publică, respectiv Descărcare - Ghid Sportul de Performanţă 2021 –Consultare publică.

În data de 27 ianuarie 2021, la orele 11:00, la consultarea publică pe tema ghidurilor de finanțare ale celor două componente din „Programul Județean de finanțare nerambursabilă din bugetul propriu al Județului Brașov a proiectelor sportive pe anul 2021” sunt invitați să participe reprezentanții asociațiilor cluburilor sportive de drept privat, fără scop lucrativ, precum și ai asociațiilor județene pe ramură de sport care activează în județul Brașov.

Prin această consultare publică ne dorim să stabilim un dialog cu asociațiile de profil, să ascultăm propunerile lor, astfel încât la final să avem elaborate Ghiduri ale solicitanților care vor permite accesul la finanțarea oferită de Consiliul Județean pentru un număr cât mai mare de sportivi și să încurajăm practicarea sporturilor de masă, în special în rândul copiilor”, precizează vicepreședintele CJ Brașov, Szenner Zoltan.

Persoanele interesate să participe la consultare vor transmite intenția de participare la eveniment până la data de 26 ianuarie, ora 15:00, pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Link-ul de acces la evenimentul zoom va fi transmis celor interesati în data de 26 ianuarie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: