23
Mar, Apr

sursă foto: airlinestravel.ro

Eveniment

Interesul braşovenilor pentru posturile disponibile în cadrul aparatului executiv al Consiliului Judeţean Braşov este foarte mare.

Pentru cele 4 posturi de personal contractual scoase la concurs în cadrul Direcţiei Implementare Aeroport Braşov s-au înscris 49 de persoane. În urma selecţiei dosarelor, 40 de candidaţi au trecut în etapa probei scrise a concursului.

Cea mai mare concurenţă se înregistrează în cazul celor două posturi de consilier, gradul I, cu o vechime minimă în specialitatea studiilor de 3 ani şi 6 luni, pentru care cerinţa este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ştiinţelor inginereşti.

Pentru ocuparea acestora concurează 31 de candidaţi.

Alţi 7 doritori sunt aşteptaţi la proba scrisă pentru ocuparea unui post de consilier, gradul II, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 luni, post pentru care condiţia de participare este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ingineriei aerospaţiale.

Pentru postul de consilier, gradul IA, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 ani şi 6 luni, pentru care condiţia de participare este absolvirea cu diplomă de licenţă a studiilor universitare în domeniul ingineriei civile, concurează 2 candidaţi.

Proba scrisă a concursului se desfăşoară astăzi, începând cu ora 11:00 şi are o durată de două ore. Rezultatele vor fi anunţate la începutul săptămânii viitoare, iar interviul va fi programat în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Pentru a trece în ultima etapă a concursului, cea a interviului, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum 50 de puncte.

Ne completăm echipa de specialişti pentru Direcția Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Județean. Astăzi organizăm concursul pentru ocuparea celor patru posture disponibile. Ne dorim să recrutăm cei mai buni specialişti, care vor avea de rezolvat atât chestiunile legate de investiţiile pe care le mai avem de făcut pentru finalizarea construcţiei Aeroportului Internaţional Braşov, cât şi problematica privind certificarea obiectivului și operarea lui”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: