24
Mie, Apr

sursă foto: telegrafonline.ro

Eveniment

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 02 martie 2021, în jurul orei 15.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani, cetățean italian, care conducea un autovehicul pe DJ104A, pe raza localității Recea din județul Brașov, iar în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față se afla o femeie, în vârstă de 36 ani, soția conducătorului auto.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar vehiculul aparține soției sale, aceasta încredințându-i-l spre a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: