24
Mie, Apr

sursă foto: romaniatv.net

Eveniment

Rareș Bogdan - prim-vicepreședintele PNL a declarat, luni, înainte de BEx-ul de la PNL, că la Spitalul  Foișor a fost un lanț al vinovățiilor.

Rareș Bogdan consideră că Raed Arafat ar trebui să înţeleagă că este obosit şi trebuie să exerseze ce înseamnă empatia.

Am fost șocați de oamenii scoși la 5 grade, pe targă, în scaune cu rotile, foarte mulți transportați cu mașinile personale. Eu știu că sunt supraîncărcate spitalele, dar cineva trebuie să ne dea explicații pentru o situație care a apărut. Vom afla astăzi cine - de la managerul spitalului, la ministrul Voiculescu, de la dna Moldovan, care poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, că nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și a purtătorilor de cuvânt, de la dl Arafat care are experiență și putea să prevadă situația de la Foișor, de la Nicușor Dan care a corespondat cu managerul. Vom vedea exact ce s-a întâmplat.

Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă. E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să exerseze empatia. Aducerea lui Raed Arafat la PNL a fost o greșeală.

Cel care cere demisii și cere înlocuirea echipei este premierul României care se bucură de tot sprijinul nostru și al președintelui României. Situația nu este atât de gravă, înțeleg că se speculează fiecare gest, dar situația este mult mai liniștită în coaliție.

Discutăm despre un lanț al vinovățiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziție nouă și opiniei publice”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: