28
Joi, Mar

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă 37 ani, din municipiul Făgăraș, ar fi pătruns pe timp de noapte, prin escaladarea geamului, în locuința unei persoane din municipiul Făgăraș, județul Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi sustras o sumă de bani.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 03 iunie 2021, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: