28
Joi, Mar

Eveniment

Primăria Brașov organizează, la Kruhen Musik Halle, un nou eveniment de vaccinare, de data aceasta dedicat iubitorilor de concerte și organizatorilor de evenimente de acest gen.

Cei care se vaccinează în cadrul evenimentului vor primi, gratuit, un card de fidelitate, încărcat și cu o sumă de bani, pentru consumație la Kruhen Musik Halle și Rockstadt.

Duminică, 13 iunie, în sala de concerte Kruhnen Musik Halle, de pe str. N. Titulescu nr. 2, între orele 12.00 și 20.00, se desfășoară cel de al optulea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la concerte!” este un eveniment dedicat tuturor celor care duc dorul concertelor, a muzicii live, dar și pentru cei care organizează astfel de evenimente.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, cu sprijinul Kruhnen Musik Halle și Rockstadt.

"Duminică, 13 iunie, invităm brașovenii la vaccinare în cadrul evenimentului «Liber la concerte!», pe care îl organizăm la Kruhnen Musik Halle, de pe strada Nicolae Titulescu. Evenimentul va avea loc între orele 12.00 și 20.00. Evenimentul este dedicat în special iubitorilor de muzică live, iar partenerul nostru va oferi carduri de client gratuite încărcate cu suma de 20 de lei, pe care clienții o vor putea consuma în cadrul Rockstadt sau Kruhnen Musik Halle “, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Ultimul eveniment organizat în cadrul acestui maraton a fost cel dedicat cinefililor, "Liber la Cinema!“, și s-a desfășurat în parcarea de la Coresi Shoping Resort, unde a fost amenajat un cinematograf în aer liber. .

Tot în această perioadă, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, a organizat, în piețe și în zonele aglomerate, evenimentul "Mai aproape pentru vaccinare!”. Centrele de vaccinare mobile au fost amplasate în zona Pieței Astra, a complexului comercial Brintex și la Piața Dacia.

Pe 20 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, organizează evenimentul "Liber în biserici”, dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul se va desfășura în clădirea unei biserici.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: