26
Mie, Ian

Eveniment

După Congresul PNL, care a avut loc în data de 25 septembrie la Romexpo, noul președinte al Partidului Național Liberal a fost ales Florin Cîțu.

La aceste alegeri a participat și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea care a candidat pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului.

Odată cu pierderea funcției de către Ludovic Orban, nici Adrian Veștea nu a mai obținut funcția pentru care a candidat. 

"Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton. Dar să trecem, că toate trec în viață. Importante nu sunt funcțiile pe care le deții, important este cum le folosești pentru a lăsa ceva bun în urma ta.

Bref, rezultatul votului de astăzi pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareș Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veștea 690 de voturi, 45 de voturi anulate.

Mult succes, Rareș Bogdan! Mult succes și celorlalți colegi aleși astăzi în forul de conducere al partidului!

Mulțumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar și în campania internă, au ținut la ștaiful liberal și au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României.

În ceea ce ne privește, noi, liberalii brașoveni ne întoarcem la treabă. Treabă chibzuită. Pentru că asta așteaptă oamenii de la noi", a scris pe contul său de facebook, Adrian Veștea.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: