25
Joi, Apr

Eveniment

La schi alpin, Maria CONSTANTIN, de loc din Predeal, județul Brașov, participă în premieră la Jocurile Olimpice Beijing 2022.

În 2019, Maria a fost selecționată în echipa olimpică a României care a participat la FOTE Sarajevo.

Alături de ea, tot în premieră  Alexandru Ștefănescu va participa la schi alpin. Acesta are pe plan internațional două clasări în top 30 la Jocurile Olimpice de Tineret și la Festivalul Olimpic al Tineretului European. El s-a clasat pe două podiumuri la Cupa Micilor Națiuni.

Echipa României va mai avea în componență pe:

- Raluca Strămăturaru (sanie) bifează a patra prezenţă la Jocurile de iarnă. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 7, la ediţia din 2018 de la pyeongchang (Coreea de Sud);

- Valentin Creţu (sanie) este şi el la a patra participare la Jocurile Olimpice, după cele din 2010 (Vancouver), 2014 (Soci) şi 2018 (pyeongchang);

- Andreea Grecu (bob) va lua startul atât în proba de bob-2 feminin, cât şi în proba de monobob. Echipajul de bob 2 persoane este completat de împingătoarea Katharina Wick.

Jocurile Olimpice de la Beijing se vor desfășura în perioada 4-20 februarie 2022.

Luna aceasta, Maria CONSTANTIN a participat, în Italia, la un concurs FIS în cadrul căruia a câștigat un loc 1 și un loc 2 la Cupa Națiunilor Mici.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: