20
Sâm, Apr

Eveniment

Senatoarea Diana Șoșoacă analizează cazul Novak Djokovic și apreciază felul în care marele tenismen a purtat bătălia pentru libertate, dar și atitudinea țării sale, Serbia, în acest scandal.

Șoșoacă atrage atenția într-o analiză publicată pe pagina sa de facebook că problemele produse de Novak Djokovic la nivel mondial sunt grave pentru "oculta mondială" , întrucât mulți oameni încep să își pună întrebări.

Diana Șoșoacă atrage atenția publicului că problematica nu trebuie privită din punct de vedere românesc, întrucât aici, ”noi, cei care am luat atitudine încă din martie 2020, nu ne-am lăsat și am adus la cunoștință publicului și cealaltă parte de adevăr”.

Dar în țări că Australia, Canada, Austria, Italia și lista continuă, discursurile de tipul celor pe care le are Diana Șoșoacă nu există, sunt interzise, atrage ea atenția.

Pentru senatoarea Șoșoacă a fost vorba de faptul că a apărut un om, Novak Djokovic, care a arătat lumii întregi că există și altfel de oameni, cu aceleași drepturi că și ceilalți, dar cu opinii și alegeri diferite, care aduc în prim-plan legislație internațională care interzice obligativitatea unui act medical sau constrângere la un act medical pentru a avea o viață normală. Chiar dacă reacția majorității din Australia a fost potrivnică lui Novak, totuși, o mare parte din ei au început să ia contact cu o altă realitate: cea interzisă, și au început să își pună întrebări, își continuă Șoșoacă analiza.

Pentru că Novak, NUMĂRUL 1 MONDIAL ATP, cel care a câștigat de 9 ori Australian Open, AVEA CELE MAI MARI ȘANSE SĂ CÂȘTIGE AUSTRALIAN OPEN! Și atunci, cum puteai tu, ocultă mondială, cea care spui că fără vaccinare anticovid nu poți trăi, că nu poți să profesezi fără vaccinare anticovid, să suporți că acest mare turneu de tenis să fie câștigat de un NEVACCINAT? Așa că au eliminat această posibilitate!” subliniază senatoarea.

 

Sursa: ro.sputnik.md


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: