25
Joi, Apr

sursa foto: antena3.ro

Eveniment

Nepăsarea și inconștiența atinge cote alarmante.

UPDATE ora 16:00

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani din județul Ilfov.

În prezent, aceasta se află la sediul subunității de poliție în vederea audierii și clarificării stării de fapt.

Activitățile sunt în curs de desfășurare, potrivit I.P.J. Brașov.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ ora 14:00

O autospecială a Poliției a fost folosită de un tânăr într-un clip video pe TikTok. Poliția face acum cercetări pentru a descoperi cum a reușit bărbatul să conducă mașina.

Pe TikTok, bărbatul apare în mai multe clipuri video, pe propriul său cont, în care încearcă să facă anumite glume, numără bani sau face mişto de prietenii săi.

"Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt.

La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: