21
Sâm, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a fost învinsă, luni dimineață, în optimile de finală de la Australian Open 2022, scor 4-6, 6-3, 4-6 cu Alizé Cornet (32 de ani, 61 WTA).

Simona Halep se oprește, astfel, în faza optimilor de finală, în timp ce Alizé Cornet a ajuns în premieră în sferturile de finală ale competiției.

Simona Halep a fost nevoită să meargă la vestiare după al doilea set, în care a acuzat de mai multe ori căldura foarte pronunțată. Au fost 32 de grade în termometre, dar foarte probabil că temperatura resimțită la nivelul Rod Laver Arena a fost cu câteva grade mai sus!

Românca a salvat două mingi de set în decisiv, dar jucătoarea din Franţa a fructificat-o pe a treia şi merge mai departe! Calificarea în faza optimilor de finală înseamnă pentru Simona Halep 240 de puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 221.000 dolari australieni, aproximativ 159.000 de dolari americani.

De partea cealaltă, Alizé Cornet a mai produs un șoc când a eliminat-o pe Garbine Muguruza în turul secund, scor 6-3, 6-3!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: