19
Vin, Apr

Eveniment

     Probleme în căminele studențești de pe Colină. În unele încăperi, pereții au fost acoperiți de mucegai. Studenții au făcut poze cu suprafețele acoperite de igrasie. Conducerea Universității  Transilvania spune că fotografiile sunt vechi și că problemele au fost deja rezolvate. Totuși încă se mai lucrează la renovarea încăperilor cu probleme.

     Prorectorul pentru problemele studenţeşti al Universităţii Transilvania, Prof. Univ. Dr. Ing. Daniel Munteanu, spune că pozele au fost făcute acum mai bine de două săptămâni, iar între timp s-a început remedierea problemelor. În căminele de pe Colina Universității sunt 6-7 băi cu probleme. Neregulile au fost deja rezolvate în 3 dintre neregulile, iar acum se intervine în celelalte încăperi. A mai apărut igrasie în câteva camere, care sunt situate pe colţ, unde pereţii sunt foarte reci. O altă cauză ar putea fi faptul că unii studenţi îşi usucă rufele în cameră, fără să aerisească. 

     Chiar dacă din poze problemele par a fi destul de serioase, studenții spun că nu este... chiar atât de grav. Studenții sunt acum în vacanță. Administratorii căminelor profită de această perioadă și încearcă să rezolve toate problemele. Camerele și băile unde a apărut mucegaiul au fost renovate și aerisite.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: