28
Joi, Mar

Eveniment

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a deschis astăzi cel de-al doilea magazin din municipiul Brașov și cel de-al 20-lea din România.

În noul magazin Leroy Merlin veți avea la dispoziție o ofertă diversificată de produse din categorii de interes precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru casă, dar și multe altele.

În cazul în care nu aveți timpul necesar pentru o vizită mai lungă în magazin, puteți apela la una dintre soluțiile alternative de cumpărare. De exemplu, Rezervă și Ridică, prin care vă puteți rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore; Comandă telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă și Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu.

În plus, dacă veți face cumpărături în noul magazin veți avea prilejul de a obține un card de client cu numeroase beneficii, printre care: retur extins la 365 de zile, livrare gratuită la cumpărături de minimum 4.000 lei și la o distanță maximă de 15 km față de magazin, dar și verificarea rapidă a stocului produselor din magazin.

Magazinul este situat în cartierul Astra, pe Calea București nr. 134.

Acesta este deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminică între 08:00 și 20:00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: