25
Joi, Apr

sursă foto: bzi.ro

Eveniment

Vremea va redeveni călduroasă pentru dată la care ne aflăm, astfel că în cursul zilei de luni, maximele vor atinge din nou maximă de până la 30 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat pentru acest început de săptămâna, că vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, pe arii restrânse în regiunile sudice și estice, chiar mai călduroasă.

Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 22 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în zonele de depresiune din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest.

De asemenea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiază și noaptea, însă doar pe alocuri, mai ales în sud-estul țării și la munte, vor fi averse cu descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului.

Vremea în Brașov luni, 16 mai 2022

Ziua de luni va aduce în Brașov o vreme caldă, pentru dată la care de aflăm. Meteorologii au anunțat o temperatura maximă de până la 23 de grade Celsius. Însă cerul va mai prezența și înnorări mai ales spre seară, când temperaturile vor cobora până la 11 grade Celsius și vor există și condiții de furtuni.

 

 

Sursa: kanald.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: