29
Vin, Mar

Eveniment

Dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie”.

UPDATE:

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”.

În fapt, la data de 18 mai 2022, în jurul orei 17.55, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 61 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 17.30, o persoană de sex masculin i-ar fi sustras bărbatului, în vârstă de 61 ani, prin exercitarea de acte de violență, un telefon mobil, în timp ce se aflau pe strada Mihai Eminescu din municipiul Codlea, județul Brașov.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: