23
Mar, Apr

Eveniment

     Urșii au distrus un tun mobil care produce zăpada artificială și 30 de saltele de protecție. Pagubele se ridică la 6600 de euro!

     După o iarnă lungă și grea, ursii din masivul Postăvaru și-au părăsit bârlogurile și și-au făcut apariția în zona pârtiilor de ski. Administratorii pârtiilor au găsit saltele de protecție sfâșiate dar și un tun mobil care produce zăpada artificială avariat. Pagubele se ridică la 6600 de euro. "A fost stricat un tun mobil, dar nu cu stricăciuni foarte mari, stricăcuni care sepot remedia iar peste 30 de saltele de protecție au fost sfârtecate și distruse și nu mai pot fi folosite sub nicio formă. " - a declarat pentru BrașovTv.com Dorin Drăgoi, administratorul domeniului schiabil din Poiana Brașov.

     Dacă tunul mobil poate fi reparat relativ ușor, saltelele de protecție trebuie înlocuite; o bucată costă 220 de euro. Administratorul domeniului schiabil din Poiana Brașov, Dorin Drăgoi ,  a înaintat și o cerere către Ocolul Silvic Râșnov pentru a se lua măsurile necesare de rezolvare a acestei probleme delicate. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: