19
Vin, Apr

Eveniment

     Mii de turişti sunt aşteptaţi şi în acest weekend pe Valea Prahovei,mai ales că pârtiile sunt perfect funcţionale. Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului aşteaptă turiştii, având în vedere că va ninge şi temperaturile vor fi între -8 şi 2 grade.

            Pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia sunt funcţionale ca într-o zi de iarnă, iar stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm în Sinaia, Valea Dorului.

Meteorologii anunţă, pentru weekendul ce urmează, ninsori şi temperaturi între -8 si 2 grade Celsius, adică o vreme numai bună de schiat.

Mii de turişti au ales şi weekendul trecut staţiunile din judeţul Braşov şi de pe Valea Prahovei.

„Condiţiile meteo sunt ideale pentru ca iarna să se menţină la munte. Cu atât mai mult recomandăm să mergeţi la schi şi să vă bucuraţi de soare şi zăpadă. Dacă sunteți nerăbdatori şi vreţi să scurtaţi timpul de aşteptare de la caserie, puteţi să achiziţionaţi de acasă sau de pe telefon, schipass-ul sau biletul simplu, online, de pe www.teleferic.ro din secţiunea Cumpara Online. Tot pe website-ul Teleferic Prahova puteţi să intraţi pentru informaţii adiţionale, actualizări zilnice şi webcam-uri live", mai transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: