24
Mie, Apr

Eveniment

După investițiile în secțiile de Oftalmologie, Urgențe și Pediatrie, Spitalul Municipal Codlea a investit și în Recepție – Primire Pacienți.

Este vorba despre partea de acces în spital unde totul a fost renovat,  începând cu accesul care se face prin uși glisante, sistemul de ventilație și încălzire, recepția și sala de așteptare (cu mobilier nou și sisteme de conectare electrică).

Dacă la sfârșitul anului trecut vă informam despre modernizarea Secției de Pediatrie și a Cabinetului de Oftalmologie, astăzi sunt în măsură să vă comunic că au fost finalizate lucrările de renovare și redecorare a zonei de primire a pacienților în spital și în ambulatoriu.

"Felicitări, pentru totala implicare, doamnei manager Coste Claudia!

Pe această cale le mulțumesc consilierilor locali PSD: Cârstolovean Adriana, Vlădău Nicolae, Rogoz Eugen, Terci Traian și Bangălă Octavian, consilierilor locali ALDE: Adam Gheorghe și Vigheciu Paul, consilierului local PRO România Nedeluț Ovidiu, consilierului local USR Săbădașu Alexandru și consilierului local PNL Dumitrescu Mihai, care au votat favorabil pentru ca această lucrare să fie realizată cu bani de la bugetul local.

Și dumnealor, exact ca și mine, au înțeles că investițiile în infrastructura sanitară sunt necesare și trebuie să fie o prioritate, pentru că avem obligația de a crea condiții civilizate și de a oferi servicii medicale de calitate în cadrul Spitalului Municipal Codlea", a declarat primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: