29
Vin, Mar

Eveniment

Simona Halep a înregistrat o nouă coborâre în clasamentul WTA.

Românca va ocupa abia poziţia a 15-a după Australian Open.

Aflată în prezent pe locul 12 WTA, Simona Halep se va clasa pe o altă poziție în ierarhia tenisului mondial feminin, începând de săptămâna viitoare.

Sportiva din România, în urma rezultatelor înregistrate la Australian Open, se va clasa pe poziția a 15-a în clasamentul WTA. Simona Halep va fi depășită de Beatriz Haddad Maia (14), Petra Kvitova (13) și Jelena Ostapenko (12).

În momentul în care a primit verdictul că va fi suspendată provizoriu din tenis, Simona Halep ocupa locul 9 în clasamentul WTA.

Simona Halep nu a putut participa din cauza suspendării sale la Australian Open, motiv pentru care se antrenează în această perioadă la Dubai alături de trei nume noi.

Fabien Cosmao, de la academia lui Patrick Mouratoglou, Vasile Antonescu, sparring partner și Mihai Pal, fizioterapeut, sunt cei trei care îi asigură compania Simonei Halep în această perioadă.

Cel care conduce pregătirea Simonei Halep în acest moment este Fabien Cosmao, preparator fizic din cadrul academiei lui Patrick Mouratoglou, care în prezent se ocupă de Holger Rune.

Fabien Cosmao a mai lucrat de-a lungul timpului cu Shuai Zhang, Serena Williams, când aceasta era pregătită de Patrick Mouratoglou, dar și cu Bianca Andreescu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: