19
Vin, Apr

sursă foto: I.P.J. Brașov

Eveniment

Polițiștii Postului de Poliţie Tărlungeni efectuează cercetări într-un dosar penal, în care un bărbat ar fi produs un accident de circulație, fără ca el să dețină permis de conducere.

Astfel, la data de 02.02.2023, în jurul orei 08.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Zizin, a fost rupt un stâlp de electricitate de către un autoturism.

Investigațiile efectuate de polițiștii Postului de Poliție Tărlungeni au arătat că, la data de 02.02.2023, în jurul orei 03.00, un bărbat în vârstă de 37 de ani ar fi sustras autoturismul unei rude de-ale sale, ce se afla parcat cu cheia în contact, și l-ar fi condus pe mai multe drumuri din localitatea Zizin. În timpul conducerii persoana ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat într-un stâlp de electricitate, pe care, din impact, l-a rupt.

După incident bărbatul a abandonat autovehiculul, însă a fost indentificat, iar interogarile efectuate în bazele de date aparținând Poliției Române au arătat că persoana nu posedă permis de conducere. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a evidențiat faptul că se afla și sub influența alcoolului.     

La acest moment cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință sub supravegherea procurorului de caz, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: