19
Vin, Apr

Eveniment

E considerat cel mai rapid divorț din istorie.

Un cuplu a pregătit luni de zile nunta, iar apoi s-a destrămat în doar trei minute. Motivul care a provocat această situație bizară este unul complet neașteptat.

Povestea incredibilă s-a petrecut în Kuweit. Potrivit platformei de știri arabe Q8 News, în un cuplu divorțat la 3 minute după ce și-au promis dragoste eternă. Totul s-a petrecut rapid și fulgerător, relatează Click.ro.

Mai exact, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieșire. Mirele a făcut-o „proastă”, iar femeia, fără să stea mult pe gânduri, s-a întors în tribunal și a cerut anularea contractului.

Au divorțat la 3 minute după ce s-au căsătorit. Mirele și-a jignit soția

Cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: „Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, a comentat un utilizator. „O căsnicie fără respect, este condamnată la eșec”, a fost o altă reacție pe platforma de socializare, conform dailymail. 

În statele din Golf, dar mai ales în Kuweit, numărul divorțurilor este în creștere, mai ales că s-a mărit numărul căsătoriilor din interes. Trebuie precizat că unele cupluri decid repede să se căsătorească pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.

Un cuplu a divorțat la 55 de minute după nuntă

Una dintre cele mai scurte căsătorii din istorie a fost cea dintre britanicul Laurence Maleady și o femeie din Turcia, Amira, în 2008. Cei doi au avut parte de o ceremonie privată, dar s-au despărțit după numai 55 minute.

Cauza despărțirii a fost faptul că Amira a descoperit că partenerul ei mai avea o soție în Marea Britanie. Laurence a recunoscut acest lucru și a acceptat să anuleze căsătoria.

Aceste povești au arătat că este important să-ți cunoști foarte bine partenerul înainte de a a face acest pas important din viața ța. Trebuie să te asiguri că există o bază solidă de încredere și comunicare în relație.

 

 

 

sursa: realitatea.net 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: