24
Mie, Apr

Eveniment

UEFA Europa League este o competiție fotbalistică inter-cluburi foarte importantă în peisajul fotbalistic mondial.

Înființată încă din 1971, competiția a purtat numele Cupa UEFA, dar din 2009 a primit numele UEFA Europa League, s-a schimbat și formatul. Europa League are loc în fiecare an, cine o câștigă concurează pentru Supercupa Europei, se va duela pe teren cu echipa ce va câștiga Liga Campionilor.

Componenta grupelor Europa League

Grupele au 32 de echipe, sunt 8 grupe de câte patru echipe, cine va câștiga competiția în actualul format va merge să joace in grupele Ligii Campionilor în următorul sezon. Pentru sezonul 2022-2023, conform caselor de pariuri, favorita pare sa fie Manchester United, cu o cota 9/2 în medie, care a primit și prima șansă la calificare în pronosticuri Europa League la fiecare meci, din partea tipsterilor profesioniști. Arsenal a făcut o figură frumoasă sub Mikel Arteta, s-a descurcat bine in Premier League, iar in Europa League are șanse mari să fie in topul echipelor, după ce nu a câștigat niciodată competiția, jucând în trecut doua finale in secolul 21.

Fostele campioane Champions League, Ajax, Juventus sau Sevilla ar putea să fie și ele in topul celor mai puternice echipe din Europa League, fiind listate cu șanse bune de a se bate pentru trofeu. Procentual vorbind Juventus are șanse de 9.1%, Roma vine tare din urmă la pariuri cu 5.3%, Real Sociedad cu 4.8%, Real Betis cu 5.3%, Sevilla cu 5.3%, în timp ce Sc Freiburg are un procent de doar 3.8%. Union Berlin are un procent mic la pariuri, ca șanse de câștig al Europa League din acest sezon, doar 2.2%, Sporting Lisabona depășește Union Berlin având 2.9%, Bayer Leverkusen e undeva la mijloc cu 2.4%, Shakhtar Donetsk are procent de 2%. Feyenoord, Fenerbahce, Saint-Gilloise, UNION SAINT-GILLOISE, Ferencvaros nici nu se gândesc la titlul Europa League.

Fenerbahçe are deja cele mai multe goluri inscrise in acest sezon 2022-2023, peste 23 de goluri, iar echipa ce a primit cele mai multe goluri a fost Zürich, deja are peste 17 goluri.

Manchester United si Arsenal, principalele favorite la trofeul Europa League

Așadar, Manchester United si Arsenal sunt favoritele la trofeul Europa League, s-ar putea să vedem o finală între ele dacă e sa dăm crezare caselor de pariuri din toată lumea. Ambele echipe merită să câștige trofeul, au jucători valoroși, strategii excelente pe teren și o forță în atac fenomenală, au apărare foarte bună.

Dar lucrurile se mai pot schimba, așa că ar fi bine să urmărești mereu cotele de la casele de pariuri și procentele ca să îți dai seama pe ce vei paria și ce echipa îți va aduce cele mai mari câștiguri.

Cum la pariurile sportive e tot timpul loc de surprize urmăreste cu atenție și Ajax sau Juventus pentru a ști ce să faci ca să nu pierzi la pariurile sportive pe Europa League, pe toate meciurile de top din cadrul acestei competiții interesante.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: