28
Joi, Mar

Eveniment

PNL susține performanța! Elevii și studenții care participă la competiții în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”.

Aceste burse se adresează elevilor și studenților din România care participă la competiții internaționale unde realizează soluții tehnice. Este posibilă acordarea unui număr maxim de 20 de burse de cercetare, pentru 20 de echipe de elevi și studenți, iar valoarea maximă a unei burse poate fi de 100.000 de lei.

Totodată, pentru prima oară în România, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării premiază rezultatele deosebite ale elevilor și studenților români, obținute la concursuri internaționale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicații specifice cercetării aplicative și inovării. Premiile ,,Henri Coandă" se acordă individual, pentru fiecare membru al echipei, astfel: 15.000 lei pentru locul I, 9.000 lei pentru locul II, 6.000 lei pentru locul III.

Mai multe detalii găsiți aici: https://bit.ly/3FZysFL 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: