19
Vin, Apr

Eveniment

În vederea creșterii gradului siguranță oferit la îmbarcarea și debarcarea bicicletelor din remorcile atașate autobuzelor de pe linia 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov), RATBV schimbă de sâmbătă, 27 mai a.c., peronul ce deservește această linie.

Astfel, din acest week-end, dar cu aplicabilitate în toate zilele săptămânii, autobuzele de pe linia 20 vor opri la primul peron al capătului de linie, respectiv cel din fața Casei Baiulescu, iar autobuzele de pe liniile 4 și 50 vor opri la ultimul peron, cel aflat cel mai aproape de șosea (Bd-ul Eroilor). Practic se realizează o rocadă între autobuzele 4 și 50, pe de o parte și cele de pe linia 20, pe de altă parte. Acum câteva săptămâni RATBV a implementat o variantă pentru îmbarcarea bicicletelor, care a dat unele rezultate, iar acum se optimizează și mai mult această activitate, mai ales pentru a preveni apariția oricărui incident.       

Le reamintim bicicliștilor solicitarea de a se prezenta la peroanele liniei 20 cu 10 minute înainte de plecările programate în orare, pentru ca operațiunile de încărcare să nu afecteze graficele de circulație.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: