28
Joi, Mar

În Piața Sfatului vor avea loc cele mai multe evenimente

Eveniment

Au mai rămas mai puțin de trei săptămâni până la Zilele Brașovului. Sărbătoarea are loc, ca întotdeauna, în primul weekend după Paște. Târguri, jocuri, competiții sportive, dar și foarte multe concerte. Toate vor avea loc în perioada 21-23 aprilie.

Primăria a lansat, deja, o licitație pentru stabilirea firmei care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă organizare. Fie că vorbim de târguri tematice, de spectacole, ateliere sau alte demonstrații, cele mai multe evenimente vor avea loc în centrul orașului. Ziua de 21 aprilie va fi dedicată folclorului românesc. Pe scena din Piața Sfatului ar putea concerta Adrian Daminescu, Stela Enache, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Dida Drăgan sau Mirabela Dauer.

Sâmbăta va fi dedicată tinerilor. Primăria vrea să-i aducă la Brașov pe Carla’s Dreams, Matteo și Alina Eremia. Ca întotdeauna, duminică vom avea parte de o zi plină de muzică populară. Bugetul total pentru organizarea Zilelor Orașului ajunge la aproape 450.000 de lei. Zilele Brașovului se vor încheia duminică, 23 aprilie, cu deja celebra paradă a Junilor, din centrul orașului.

În perioada 21-23 aprilie, brașovenii și turiștii pot intra GRATUIT la muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean: Muzeul Județean de Istorie, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Artă și Muzeul Casa Mureșenilor. Filarmonica, Teatrul Dramatic și Opera vor putea fi vizitate și ele gratuit.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: