20
Sâm, Apr

Brasov TV

Eveniment

               Concert de excepție la Brașov. Unul dinre cei mai mari pianiști din România va concerta la Sala Patria, în cadrul festivalului Gloria Domini – Brașovul Pascal. Alături de marele maestru vor mai participa și alte nume mari din muzica clasică. În cadrul concertului de vineri  seară va mai avea loc și un recital de harpă și unul de corn.

                Marele maestru Daniel Goiți, va concerta pentru prima dată la Sala Patria. Pianistul a mai cântat la Brașov, dar nu într-un cadru atât de SPECIAL. Astăzi a fost doar o primă repetiție restrânsă pentru marele concert de vineri. „ Așteptăm un concert foarte bun, așteptăm un public cât mai numeros. Programul este extraordinar, de la Hendel, Albinoni am înțeles, Maler și un concert de Bethoven pentru  pian. E fenomenal, va fi excepțional ’’ a declarat Daniel Goiți, pianist.

                Tot vineri, înainte de marele concert va mai avea loc o repetiție generală, cu toată orchestra. Printre artiștii care repetă intens, în aceste zile, este și harpistul Ion Ivan Roncea. „ E chiar foarte interesant, pentru că se întâmplă mai multe lucruri deosebite. Pe lângă orchestra Filarmonici se întâlnesc trei generații de ineterpreți ’’ a declarat Ion Ivan Roncea, harpist. ,, Eu mă simt onorat să mă aflu în compania atrei mari maeștrii, într-un concert care, pentru mine este prima aparație alături de orchestra brașoveană. Vă dați seama că pentru un prim impact, nu mi-aș fi putut dori mai mult ,, a completat dirijorul Daniel Enășescu.

                Concertul va avea loc, vineri la Sala Patria și face parte din festivalul Gloria Domini – Brașovul Pascal. Evenimentul va începe la ora 19.00, iar intrarea este liberă.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: