18
Joi, Apr

Eveniment

Elevi de la cele mai prestigioase colegii naționale din Brașov au experimentat, pentru o zi, ce înseamnă administrația publică și ce responsabilitate implică munca în instituțiile publice.

Timp de câteva ore, peste 20 de tineri au stat de vorbă cu reprezentanții autorităților locale și județene. Proiectul „Liderii de mâine” este organizat de Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor conducătoare de Întreprinderi Brașov.

După ce au fost bine instruiți, tinerii au putut afla chiar de la președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, care sunt proiectele prioritare. Și prefectul Marian Rasaliu le-a explicat elevilor care este rolul instituției pe care o conduce.

Următoarea instituție vizitată, Primăria Brașov. Pentru câteva minute, elevii au luat locul consilierilor locali și i-au adresat întrebări primarului George Scripcaru. Elevii au fost foarte entuziasmați de experiența din instituțiile publice.

La cea de-a treia ediție a proiectului „Liderii de mâine” iau parte elevi de clasa a 11-a, de la șase colegii: Dr. Ioan Meșotă, Andrei Șaguna, Grigore Moisil, Unirea, Johannes Honterus și Aprily Lajos. 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: