28
Joi, Mar

Eveniment

     Potrivit CFR, din cauza viscolului, a vântului puternic şi a temperaturilor scăzute, circulaţia feroviară este afectată, în această dimineaţă, pe Sucursalele Regionalelor Galaţi, Iaşi şi Braşov.

     Pe SRCF Galaţi, relaţia Adjud – Pufeşti, unde circulaţia se defăşoară doar pe firul II, între orele 1.30 – 5.20 circulaţia feroviară a fost întreruptă, deoarece locomotiva care remorca un tren a agăţat cu pantograful un cablu care atârna de linia de contact. Din această cauză, opt trenuri au întârziat cu mai mult de 20 de ore.

     Pe relaţia Hanu Conache – Independenţa, circulaţia a fost întreruptă, în noaptea de joi spre vineri, deorece un fir de energie electrică s-a rupt şi a căzut în gabaritul liniei. De la ora 4.50 se circulă pe firul II cu tracţiune Diesel.

     De asemenea, pe SRCF IAŞI - relaţia Paşcani – Târgu Neamţ, din cauza copacilor căzuţi pe firul de contact, circulaţia a fost întreruptă de la ora 2.16 şi reluată la ora 8.10, dar trenurile vor ajunge cu întârzieri la destinaţie.

     Pe SRCF Braşov, relaţia Timişu de Sus – Dârste din cauza copacilor căzuţi pe firul de contact circulaţia a fost întreruptă de la ora 2.20. Vineri dimineaţă firul I s-a repus sub tensiune, iar firul II rămâne închis.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: