27
Lun, Iun

sursa foto: Imobiliare.ro

Eveniment

Numărul de locuințe în construcție în Brașov și împrejurimi este în creștere cu 10,5% comparativ cu anul trecut. Cea mai mare parte a noii oferte este reprezentată de proiecte mass market, reprezentând 65% din ofertă, urmată de segmentul middle market cu o cotă de piață de 35%,

potrivit raportului de piață Residential Market Beat 2017, realizat de către Coldwell Banker România, notează economica.net.

Nouă ofertă pusă pe piață în Brașov înregistrează vânzări bune, cu un grad general de absorbție de peste 90% până la livrarea proiectelor. Prețul mediu de tranzacționare a fost anul trecut de 925 de euro pe mp, potrivit datelor Coldwell Banker, pentru acest an fiind estimată o majorare de 5%, până la aproximativ 970 de euro pe mp. Cele mai importante zone de dezvoltare amplasate în apropierea Brașovului sunt Sânpetru, Săcele, Cristian și Ghimbav.

Peste 25.000 de locuințe se află în diferite stadii de dezvoltare și urmează să fie livrate în acest an în principalele piețe rezidențiale regionale din România, potrivit raportului de piață Residential Market Beat 2017, realizat de către Coldwell Banker România. 

Cea mai mare piață rezidențială din România este regiunea București – Ilfov, urmată de regiunea Cluj – Napoca.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: