23
Mar, Apr

Eveniment

Activitatea celor de la rezervația de urși Libearty Zărnești este apreciată chiar și în afara granițelor. O delegație a unui oraș de lângă Budapesta a vizitat sanctuarul brașovean.

Vecinii noștri doresc să învețe de la noi cum trebuie să avem grijă de animale și de natură în același timp. Obiectivul comun: salvarea urșilor din captivitate și crearea unui mediu în care animalele să se simtă în largul lor. 

Autoritățile maghiare au fost interesate să afle cât mai multe detalii despre proiectul de la Zărnești, pentru a-l pune în aplicare și la sanctuarul lor din orașul Veresegyhaza. Rezervația de urși de lângă Budapesta se întinde pe doar patru hectare și are 27 de animale. 

"E foarte frumos ce am găsit aici, minunat. Nu ne așteptam să fie atât de frumos. Diferența între ce avem noi și ce am găsit la Zărnești este uriașă. Cu siguranță avem ce învăța. La noi totul este artificial, deoarece localitatea noastră este într-o zonă de câmpie. Rezervația noastră este foarte micuță, nu ca paradisul acesta", a declarat primarul din orașul maghiar. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: