28
Joi, Mar

Liviu Butnariu, viceprimarul din Râșnov

Eveniment

 

    Anul acesta, Râșnovul va intra într-un proces de modernizare. Se va investi în infrastructura rutieră, dar în atenția edililor vor fi și proiectele din sănătate și educație. Din bugetul total de 61 de milioane de lei, 38 au fost alocate pentru investiții, iar restul pentru administrarea localității.

Reabilitarea Drumului Glejăriei, care face legătura cu Cabana Diham, pe o lungime totală de 4,3 kilometri va costa 4,2 milioane de lei. Din această sumă, 2,8 milioane sunt bani de la Ministerul Dezvoltării, iar restul de la bugetul local. Pentru reabilitarea Policlinicii sunt necesare aproximativ 3,2 milioane de lei.

   „Pe partea de cultură este foarte important proiectul pentru modernizarea Cetății Râșnov. Așteptăm acum să semnăm contractul de finanțare de 3,8 milioane de euro. Am discutat cu foarte mulți localnici și în cea mai mare parte ei s-au declarat mulțumiți de investițiile pe care vrem să le facem", a precizat viceprimarul din Râșnov, Liviu Butnariu.

Izolarea termică a școlilor și amenajarea unor terenuri de fotbal și baschet sunt alte proiecte ale municipalității. În cartierul Valea Cetății se va construi o parcare cu o capacitate de 200 de locuri. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: