28
Joi, Mar

Eveniment

Președintele României, Klaus Iohannis a petrecut câteva ore, în această după-amiază, județul Brașov.

Primul om în stat a ajuns mai întâi la Institutul de Cercetare - Dezvoltare al Universității Transilvania. Apoi, acesta a luat parte la o dezbatere cu reprezentanții comunității științifice și cei ai mediului privat pe tema colaborării în zona cercetării. Klaus Iohannis a vizitat și un spital privat din Brașov. După aceea, la Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania a plantat puietul cu numărul 2.000.000 din cadrul proiectului PLANT FOR THE PLANET. 

Președintele României și-a încheiat vizita din județul nostru la Râșnov, acolo unde a mers la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă. "Îmi place Brașovul. Este un oraș în plină dezvoltare . Este frumos, parcă la ultima mea vizită aici nu arăta atât de bine. La Râșnov s-au făcut lucruri extraordinare, pentru sportul românesc, pentru toți copiii care practică acest sport. Cei implicați în acest proiect au demonstrat că se poate. Îi felicit. Trambulinele de sărituri chiar sunt la cel mai ridicat nivel", a declarat președintele Klaus Iohannis. 

La vizita lui în județul nostru, Iohannis a fost însoțit de primarul Brașovului, George Scripcaru, dar și de președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea. La Râșnov a ajuns și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: