20
Sâm, Apr

Brasov TV

Eveniment

Cele mai importante firme din județ au fost premiate. Camera de Comerț și Industrie Brașov a acordat mai multe distincții pentru întreaga activitate, companiilor de succes. Zeci de oameni de afaceri și personalități din lumea mondenă au primit câte un premiu de excelență. Printre firmele premiate s-a numărat și societatea care deține Brașov TV.

An de an, Camera de Comerț și Industrie Brașov premiază firmele care au avut un parcurs excelent în afaceri. Zeci de companii au primit și anul acesta premiul pentru întreaga activitate. Evenimentul în care a avut loc și gala de premiere a fost unul de excepție. „ Am vrut prin acest eveniment să începem noua strategie a Camerei, practic o noua imagine, strategia de deschidere către companii. Oferim Camera de Comerț companiilor să se folosească de ea, vrem să ne facem utili ” a declarat Cosmin Roșia Micu, director executiv CCI Brașov. „ Firmele care sunt prezente aici sunt cele mai puternice din județ, sunt firme care realizează peste 75% din cifra de afaceri a județului și cu un număr destul de restrâns de 6 % din totalul firmelor. Deci putem spune că sunt elita, sunt cele care duc în spate viața noastră bună pe care o ducem noi la Brașov” a completat Silviu Costea, președinte CCI Brașov.

Au fost prezenți la eveniment și reprezentanți ai autorităților locale. „ Suntem alături de elita mediului de afaceri din județul Brașov, toți cei care în decursul ultimului an au adus contribuții semnificative atât la PIB-ul județului Brașov cât și la PIB-ul național. Felicit pe acestă cale Camera de Comerț pentru faptul că se implică și crează un liant între mediul de afaceri și administrația publică ” a declarat Adrian Veștea, președinte Consiliul Județean Brașov. „ Sunt foarte importante aceste premii pentru că până la urmă sunt o reacunoaștere a efortului pe care societățile comerciale dar și autoritățile locale îl depun pentru binele nostru al tuturora până la urmă ” a completat Tiberiu Chirilaș, primar Vama Buzăului.

Pentru că evenimentul din acest an a fost diferit față de edițiile trecute, Camera de Comerț și Industrie a avut și câțiva invitați de seamă. Printre aceștia artistul brașovean Horia Brenciu. „ Cred că acest fenomen, acest eveniment trebuia să se întâmple mult mai devreme  dar e bine oricând se întâmplă. Eu am fost invitat aici pentru că nu sunt numai o persoană mondenă ci și pentru că sunt și un om care s-a născut, a învățat, a trăit 20 de ani în Brașov ” a declarat Horia Brenciu.



Premiile excelenței în afaceri au vizat companii din toate domeniile de activitate. Printre acestea s-a numărat și firma care deține Brașov TV și a obținut premiul pentru parteneriat media.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: