28
Joi, Mar

Eveniment

Timp de nouă zile, Brașovul va vibra sub ritmul muzicii. Vibrate Festival revine în orașul nostru.

Din 9, până în 18 iunie vom avea parte de 25 de evenimente muzicale și artistice. Concerte în spații neconvenționale, expoziții și ateliere sunt doar câteva dintre ele. Cele mai multe vor avea loc în centrul orașului. Dedicat în special tinerilor și creat chiar de aceștia, cea de-a treia ediție a Vibrate! Festival își propune să adune la un loc cei mai talentați compozitori și cei mai valoroși artiști ai muzicii clasice din lume.

Combinația dintre muzica clasică și jazz va constitui un element de noutate. Festivalul va fi deschis de un concert susținut de violonistul Vlad Maistorovici, la Biserica Romano-Catolică. În premieră în acest an, turiștii care ajung la festival, pot achiziționa un pachet special care le oferă posibilitatea să viziteze cele mai frumoase locuri, la prețuri avantajoase. 

La festival va concerta și soprana Teodora Gheorghiu, dar și celebra formație Subcarpați. Concertul de pe arena de tenis este o altă surpriză pregătită de organizatori. Biletele la Vibrate! Festival costă între 20 și 50 de lei. Programul complet îl găsiți pe www.vibratefestival.ro.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: