24
Mie, Apr

Eveniment

Măcar o dată în viață ne-am întrebat cum este în spațiul cosmic. O expoziție inedită care va avea loc la Brașov ne va da răspunsuri la multe întrebări.

Celest ajunge în premieră națională în orașul nostru. La Casa Mureșenilor. Expoziția interactivă, care se va deschide pe 6 iunie, vă va teleporta pentru câteva minute, virtual, în spațiul cosmic. Organizatorii ne asigură că vom avea parte de momente de neuitat. 

Expoziția va avea șase instalații însoțite de muzică, efecte vizuale și proiecții video, iar interactivitatea și teleportarea într-o lume imaginară se vor realiza cu ajutorul unor senzori, prin programare informatică. Toți cei care doresc să știe mai multe despre spațiul cosmic și vor să trăiască experiențe de ne uitat sunt așteptați la expoziția care se va încheia pe 13 iulie. 

Primăria Brașov finanțează cu 30.000 de lei acest proiect. Expoziția poate fi vizitată de luni, până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00. Pe 15 iunie este programat și un workshop, în care puteți afla totul despre tehnologia din spatele expoziției. 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: